Cavalor Resist + Vit C je profesionalni dodatek, ki podpira konjev naravni obrambni mehanizem. Priporočljiv je predvsem med sezonsko menjavo dlake in za konje, ki so pred kratkim menjali okolje. Lahko ga uporabimo tudi za preprečevanje razdraženosti kože, če konj potuje v toplejše ali peščeno okolje.

Navodila za uporabo

Bolj ko je konj med tekmovalno sezono izpostavljen stresu (pogosti prevozi in nastanitve v nepoznanem okolju), bolj mu slabi odpornost proti različnim boleznim. To še posebej drži za konje, ki tekmujejo v eventingu, preskakovanju zaprek, galoperjih in endurancerjih. Ti konji so bolj izpostavljeni okužbam, saj so v stiku z mnogimi konji, v različnih okoljih in so s tem izpostavljeni velikemu številu bakterij in virusov. To je lahko vzrok za bliskovito širjenje viroznih obolenj.

Da bi lahko premagal okužbo, mora konj svoj imunski sistem okrepiti za boj proti neznanim bakterijam in virusom. Redni treningi, dobra priprava in čas, ki ga damo konju, da se pripravi na novo okolje, lahko pripomorejo k ohranjanju konjevega imunskega sistema. Zelo pomemben element je premišljen program hranjenja. V obdobjih naporov in stresa telo potrebuje več določenih hranil. Ta vključujejo sestavine, ki optimizirajo vnos in pospešijo prenovo , s čimer zagotovijo stalno razpoložljivost hranilnih snovi, ki so potrebne za izgraditev in izboljšanje imunskega sistema, za boj proti okužbam in za preprečevanje alergij.

Sestava in varnost izdelka
Cavalor Resist, prehransko dopolnilo za pridobivanje in ohranjanje pravega razmerja hranil, uporabljajo profesionalni jahači po vsem svetu. Vsebuje posebna hranila, ki jih konjevo telo nujno potrebuje, še posebej med tekmovanji in v obdobjih povečanega stresa, da z njimi ohranja učinkovit imunski sistem. Konji z močnim imunskim sistemom so tudi manj podvrženi poškodbam in različnim okužbam. Cavalor Resist lahko konju ponudimo tudi kot dodatno pomoč pri okrevanju po bolezni ali poškodbi.

Cavalor Resist vsebuje maščobne kisline, visoke vrednosti vitamina C, dodatne vitamine, zelišča in nukleotide. Cavalor Resist je boogaten z izoliranim sirotkinim proteinom, ki je znan po tem, da stimulira imunski sistem.

 

Doziranje

Dodajajte hrani dokler ne dosežete popolne regeneracije, oziroma vsaj 4 tedne.

  • Tekmovalni konji: 30- 50 gramov na žival na dan
  • Poniji in rekreativni konji: 25 gramov na žival na dan

Analitične sestavine: surovi proteini 15%, surova maščoba 0,5%, surov pepel 35%, surove vlaknine 1,5%, kalcij 9%, fosfor 4,5%, Vitamin E α-tokoferolacetat 4.000mg, Vitamin C 117.000mg

 

Največja dneva doza na žival na dan je 102 grama

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
0000189

Cavalor RESIST + VITAMIN C, imunski sistem

CAVALOR
2023-08-07
  • Šifra: 0000189
  • Nagradne točke: 73
  • Razpoložljivost: Na zalogi
EUR
  • 7995

    79,95€

  • Brez DDV: 73,01€


Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

NOVO
HorseLine PRO konopljino olje, imunski sistem, prebava

HorseLine PRO konopljino olje, imunski sistem, prebava

HorseLine PRO konopljino oljebogat vir omega 3, 6 in 9 maščobnih kislinpodpora prebavnemu in imunske..

29,95€ Brez DDV: 27,35€ Razpoložljivost: 3 - 10 dni

NOVO
HorseLine PRO laneno olje, koža, dlaka, kopita, imunski sistem

HorseLine PRO laneno olje, koža, dlaka, kopita, imunski sistem

HorseLine PRO laneno oljeizboljšanje stanja dlake, kože in kopitlahko prebavljiv vir počasi sproščen..

29,95€ Brez DDV: 27,35€ Razpoložljivost: 3 - 10 dni

Oznake: konj, prehrambni dodatki za konje, minerali in vitamini