NOVO
  • BERIS SNAFFLE brzda, DOUBLE -JOINTED, 7,5 cm

Plastični ustnik pri tej Beris snaffle brzdi je še posebej tanek v svojih dimenzijah – široka kontaktna površina in minimalna višina zagotavljata več udobja tudi v manjših konjskih ustih. Površina plastike je kaljena, zelo gladka in dobro drsi v ustih, tudi ko konji izločajo malo sline. Brzda leži mehko na jeziku in ne ščipa konjevih ustnic.  Spoj in tudi osrednji del sta zelo fino obdelana in nato prilagojena minimalni višini ustnika, ko je nameščena. Bakrene stranske matice omogočajo gladko drsenje obročev brzde skoraj brez upora.


Brzde Beris so idelane za ambicioznega jahača ali profesionalca.

Podjetje Beris za proizvodnjo brzd za konje je nastalo kot rezultat dolgoletnega pridobivanja izkušenj in strasti do konjeniškega športa:

Zaščita občutljivih konjevih ust je za podjetje Beris najpomembnejša. Od obroča za brzdo do zapletenega stranskega dela: vsak kovinski del je oblikovan ročno, varjen in poliran do popolnosti.

Inovativna zasnova ustnika zagotavlja tudi boljše sprejemanje brzde in omogoča subtilno komunikacijo med konjem in jahačem. Beris ustni deli so izdelani iz plastične mase, varne za konja, obdelane s površinsko obdelavo, ki ji doslej ni para na področju plastičnih nastavkov. Njihova površina je še posebej gladka in zlahka drsijo v konjevih ustih, tudi če konji ne proizvajajo veliko sline. Praktično vsi konji imajo radi Berisove brzde. 

Vse Beris brzde so izdelane v Nemčiji.


Debelina nastavka 18 mm

Obroček: 7,5 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
65259

BERIS SNAFFLE brzda, DOUBLE -JOINTED, 7,5 cm

Beris Bits
2023-04-05
  • Šifra: 65259
  • Nagradne točke: 65
  • Razpoložljivost: 3 - 10 dni
EUR
  • 8995

    89,95€

  • Brez DDV: 73,73€


Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

NOVO
BERIS SNAFFLE brzda, SINGLE -JOINTED, 7,5 cm

BERIS SNAFFLE brzda, SINGLE -JOINTED, 7,5 cm

Plastični ustnik pri tej Beris snaffle brzdi je še posebej tanek v svojih dimenzijah – široka kontak..

79,95€ Brez DDV: 65,53€ Razpoložljivost: 3 - 10 dni

Oznake: angleško jahanje, brzde, olivna brzda, snaffle brzda, happy mouth brzda